Informasjon vedrørende situasjonen i Ukraina

Kjære kunder, venner, kolleger og samarbeidspartnere

Innocode har som mange IT-selskaper, kolleger i Ukraina. Her er en kort oppdatering fra oss vedrørende situasjonen.

Vi har i lengre tid fulgt situasjonen tett og har tatt våre forholdsregler om det verste scenariet skulle inntreffe. Vi mottar informasjon løpende fra UD og Handelskammeret i tillegg til fra våre egne kolleger. 

Dessverre har det verste faktisk skjedd. Vi har derfor satt i verk planlagte tiltak for å støtte våre kolleger og sikre at teknisk drift i minst mulig grad blir berørt.

Pandemien har gitt oss god trening i å jobbe remote, og så lenge man har internettilgang kan folk i korte og lengre perioder jobbe fra hvor som helst. Vi har planlagt med våre folk at alle har et sted å reise til i Schengen/EU/Norge om de velger å forlate i Ukraina. Vi har forberedt oss på å kunne ta imot kolleger i Polen og Norge og flere er allerede på vei.

Majoriteten av personellet befinner seg i Lviv, helt vest i Ukraina og nær grensen til Polen. Organisasjonen er dermed rimelig forberedt, men under den usikkerhet som råder nå kan vi oppleve midlertidige forsinkelser i leveranser. Systemdrift vil uansett ikke være påvirket, alle våre systemer ligger på skybaserte løsninger i EU og tilgang og serverdrift kontrolleres fra Norge.

Det som skjer i Ukraina nå er grusomt og vår fremste prioritet er å bidra til å hjelpe våre kolleger og deres familier. De som vil sende hilsener til  våre kolleger i Ukraina oppfordres til å gjøre det på engelsk her.

I den grad det skulle skje vesentlige endringer i situasjon og planer som kan berøre enkeltstående kundeforhold vil vi sørge for å holde dere informert.

Vi står sammen med Ukraina.

Oslo, den 25. februar 2022

Chris K. Sandvik
Daglig leder
Innocode AS
Tel. 481 13 293
chris@innocode.no

Bjarte Falck Olsen
VD Innocode Sverige, IC Sverige AB
0763982109
bjarte@innocode.com

Kontakta oss

Create relevance
Om Innocode