"Det vet studenterna redan, informationen finns på hemsidan!
Och på vår Facebooksida!"

Vad är kommunikation? Det är en stor fråga. I en stor organisation, är det när man publicerar något, eller i den sekunden informationen tas emot och tas in av en mottagare?

Vi ser att många större organisationer - vare sig det är bolag, kommuner, eller utbildningsorganisationer har satsat mycket på sina kanaler för den målsökande mottagaren. På hemsidan finns det mesta, om inte där, så finns det att söka fram på intranätet eller i läroplattformen. Men, vilka kanaler har vi i vekrtygslådan, om man vänder på perspektivet, och

Men, f

Vi vill med Relevansappen skapa en plats dit det är naturligt att vända sig för att få all information kring vad som händer på skolan, oavsett om det gäller vilken sal tentan ska vara i eller nyheter om de senaste forskningsrönen.

Där jag som elev kan ta del av kursinformation, se vad fiket har för dagens-luncherbjudande, men också bidra med information om vad studentföreningen har planerat för helgen.

Vi berättar mer om:

  • Hur kommunikation från alla möjliga innehållskällor knyts ihop, och segmenteras ut, i relevansappen.
  • Hur skiljer en push-kanal som Relevansappen från organisationens befintliga push- och pullkanaler - hemsidan, intranät, läroplattformar, epost, sociala kanaler.
  • Hur ett demokratiskt digitalt community kan synliggöra aktiviteter, nyheter och publikationer från studenter och personal

Kontakt oss

Hvis du ønsker å vite mer om våre produkter og tjenester, er det bare å ta kontakt på telefon eller mail på en av våre adresser nedenfor.

Support — hosting og WordPress kunder
support@innocode.no
Support — Produkter
Support chatSe tips her