Min gründerkarriære starta da jeg som 15-åring gikk ned den ene sida av Storgata i Elverum og opp den andre, for å tilby nettsider til alle butikkene. «Nettside?», sa de. «Ja, alle er på internett!» sa jeg. 

Mens jeg studerte politikk fortsatte jeg å jobbe med kommunikasjon og trykksaker i gründerbedriften BilligTrykk.no hvor jeg lagde trykksaker og nettsider. Jeg har egentlig altid likt å jobbe med kommunikasjon og språk og har alltid hatt som sidejobb å hjelpe bedrifter med synlighet. 

Fra 2013 til 2016 jobbet jeg med kurs, foredrag og rådgivning i innovasjon i Innoco (ikke Innocode), før jeg tok over som daglig leder i  Medarbeiderne, et sosialt entreprenørskap som i 2021 hadde 43 ansatte med rusbakgrunn som leverte avfallstjenester, flytting og renholdstjenester for 16 millioner kroner. Det spesielle med selskapet er at det ansetter folk med rusbakgrunn i ordinære stillinger uten å motta støtte fra NAV. Jeg overlot roret i Medarbeiderne til en ny CEO våren 2020 for å jobbe som forretningsutvikler og salgscoach for andre små sosialentreprenører. Jeg har trivdes godt med det, men nå gleder jeg meg til å lede utviklingen av Innocode!

Teknisk utvikling med funksjon og effekt i sentrum

I 2013 leste jeg Eivind Lunds kåseri om apper som feiler og hvordan det offentlige (og andre store aktører) kaster store pengesummer ut av vinduet for å lage løsninger de ikke har sjekket om noen vil ha. Millioner av skattekroner går i vasken hvert år fordi offentlige innkjøpere har fått akkurat det de bestilte, men ikke det de burde fått råd om å bestille. Alle bør lese det kåseriet!

Jeg har fulgt Innocode i mange år og en av grunnene til at jeg tok denne jobben er at jeg har lagt merke til at Innocode ikke lager ting som ikke fungerer. Vi sier nei til bullshit-jobs! 

Da jeg som leder av Medarbeiderne var kunde av Innocode opplevde jeg at de hjalp meg å gjøre de viktige valgene og bidro til at vi skaffa innsikt tidlig i prosessen. De lagde den appen som Medarbeiderne bruker i bilene den dag i dag, og det ble veldig mye rimeligere enn det kunne blitt hvis vi fikk alt det vi opprinnelig ønsket oss. Vi ville ha masse funksjonalitet som vi egentlig ikke trengte!

Poenget mitt er at det ikke nytter å sette seg ned og designe eller kode før du har forstått hva som skal bygges, for hvem og hvorfor og hvordan det skal fungere. Det holder heller ikke å lage en app eller en digital plattform hvis du ikke kan forklare hvorfor folk skal bry seg med å oppsøke den.

Mens mange utviklingsmiljøer åpenbart tar til takke med å lage ting som ikke ender opp med å fungere for noen (bullshit!), opplever jeg at Innocode hjelper kundene med å lage løsninger som faktisk fungerer. Det har jeg lyst til å være med på!

Fra sosialt til kommersielt entrepenørskap. Eller?

Forskjellen mellom sosialt og vanlig kommersielt entreprenørskap er egentlig ikke så stor som folk tror. Begge steder finner du folk som brenner for å skape gode løsninger på viktige problemer og begge steder finner du virksomheter som må tjene pengene sine selv gjennom å skape reell verdi for kunder. I Innocode har jeg så langt møtt folk som brenner for å lage løsninger som kobler mennesker sammen, bidrar til at lokalaviser overlever, som brenner for å skrive fantastisk kode og vakkert design og prosjektledere som vil lage ting som faktisk funker.

Jeg kommer til å savne Katinka og gjengen i Ferd Sosiale entreprenører, Marte og gjengen i Impact Startup, folk som Geir Ove og Mikael i Bitfix Helse og Viktor, Christina og Julie i Speedfriending.

Verden er mindre enn folk tror, så plutselig sees vi igjen. Mye av det Innocode jobber med tangerer rett inn på mye av det Impact-miljøet strever med. Isolasjon, ensomhet, fattigdom og utenforskap.

Jeg  har lyst til å utfordre både Innocode og kundene våre på om de har enda større og viktige problemer vi kan være med på å løse.

Chris Klemmtevold Sandvik
Ny daglig leder, Innocode AS, januar 2022

Lokalsamfunn og innbyggerdialog 

Jeg er fra en liten kommune som heter Tynset. Jeg har nylig testet Innbyggerappen og er imponert over mulighetene dette kan skape i et lokalsamfunn. Alle ansatte i norske kommuner bør ha en god kanal for å kommunisere spesifikk informasjon fra sin etat til akkurat de innbyggerne det gjelder. Å slenge ting på Facebook og håpe at folk leser det er ikke godt nok!  Innbyggerappen kobler i tillegg frivilligheten sammen slik at alle har en god kanal rett til de som faktisk er interessert! Det er vinn vinn både for foreninger og kommunen.

Forutsetningen for å lykkes i det videre arbeidet med dette er at informasjonen jeg får er relevant for meg. Jeg er opptatt av byggesaken på andre sida av veien, når søpla tømmes, badetemperaturen akkurat der jeg bader og skiløypene akkurat der jeg bor.

Hvis kommunen lykkes i å treffe meg med innhold og data som er relevant for meg har de vunnet en mye mer treffsikker måte å nå akkurat meg på når de trenger det.

I 2022 er folk er utålmodige og det er mange kilder til informasjon og underholdning. Medier, organisasjoner og offentlige aktører har alle behov for å kommunisere mer presist og effektivt slik at budskapet hele tida er relevant for mottakeren. Hvis ikke kutter jeg ut kanalen og da har de mistet muligheten til å nå meg.

Innocode - tilvekst viktig, men også det sosiale ansvaret! 

Innocode er en virksomhet i vekst. Vi må gjøre det tydeligere hvem vi er til for og hva vi er gode på.

Det er dødskult at lokale bedrifter selv kan putte reklamen sin rett i lokalavisa og at kommunen kan kommunisere til spesifikke målgrupper om det som er relevant for akkurat dem - men jeg  har lyst til å utfordre både Innocode og kundene våre på om de har enda større og viktige problemer vi kan være med på å løse.

Fattigdom, arbeidsledighet, integrering, eldrebølgen, klima, ensomhet, tilgjengelighet, læring, frivillighet og lokalt engasjement. Det er mange områder vi kan bidra på hvor Innocodes løsninger allerede har relevans!

Prate med oss om bedre kommunikasjon i ditt lokalsamfunn?

Fra bloggen

Se alle nyheter
  • Community og kommunikasjon

    En vanlig utfordring for mange organisasjoner som har voks seg litt større er utfordringer med at kommunikasjonen er sentralisert og kommer «fra toppen og ned».

Kontakt oss

Hvis du ønsker å vite mer om våre produkter og tjenester, er det bare å ta kontakt på telefon eller mail på en av våre adresser nedenfor.

Support — hosting og WordPress kunder
support@innocode.no
Support — Produkter
Support chatSe tips her